KUNSTSTOFREINIGING

(alleen mogelijk in combinatie met glasbewassing)

Sinds jaar en dag worden vele bouwwerken voorzien van houtwerk, kunststof en metaal. Dit in de vorm van kozijnen, beplatingen, profielen, alsmede afwerking van dragers.
Deze toegepaste materialen zijn in ons land onderhevig aan vele soorten invloeden, zoals: regen, zon, atmosferisch vuil en wind.
Door deze invloeden verweren en corroderen vele metalen (legeringen). Ook kunststoffen zijn onderhevig aan eerder genoemde invloeden.

Vooral wat betreft de verwering kan deze de glansgraad, kleurechtheid, reinigbaarheid beïnvloeden. In het algemeen kan men stellen dat conservering, bescherming, en (regulier) onderhoud de levensduur van materialen verlengd en langer een esthetisch verantwoord uiterlijk vertoond.

Wij kunnen ook zorg dragen voor het reinigen van alle houten en kunststof onderdelen aan uw woning of bedrijfspand. U kunt hierbij denken aan: boeiborden, trespa, geverfde oppervlakken en aluminium.
 


Heeft u vragen/ opmerkingen, wilt u meer meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op via onze contactgegevens of vul het contactformulier in. TD Glazenwassers is uw partner
als het gaat om glas en gevelonderhoud, verwijderen van algaanslag, dakgootreininging en het impregneren van uw gevel.

 

CONTACT

TD Glazenwassers
Händelstraat 68
6961 AD Eerbeek
T: 0313 - 707 101
M: 06 – 551 70 955
E: info@tdglazenwassers.nl